Antiek schatten?

Ontdek de waarde van uw antieke stukken

Op zoek naar de waarde van uw antiek? Bent u in het bezit van antieke meubelen, schilderijen, juwelen, of andere waardevolle objecten? Vertrouw dan niet op de gratis schatting aangeboden door partijen die u niet kent. Wilt u graag weten wat deze stukken waard zijn en hoe authentiek ze zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres én voor een eerlijke prijs.

Antiek schatten is geen gemakkelijke opgave. Het vereist kennis en expertise om de waarde van uw antieke stukken op een realistische manier te bepalen. Als particulier is het vaak moeilijk om te weten waar u op moet letten en wat de echte waarde is van uw antiek. Maak daarom gebruik van onze onafhankelijke expertise. Wij hebben een kennersoog voor antiek en kunnen uw stukken zorgvuldig waarderen op basis van hun ouderdom, toestand en echtheid. U krijgt van ons een gedetailleerd rapport waarin we alles van a tot z uitgebreid beschrijven.

Wij werken met een objectieve en onafhankelijke werkwijze. Wij zijn volledig vrij van commerciële belangen met antiekhandelaars, veilinghuizen, of andere verkoopkanalen binnen de antiekmarkt. U krijgt dus een eerlijke prijs, rekening houdend met de actuele veilingprijzen die op dat moment worden afgeklopt (cfr. gespecialiseerde betaalsites). Vragen? Neem gerust contact op met ons.

Welke antieke stukken kunnen we schatten?

Wij zijn gespecialiseerd in het schatten van antieke stukken met een zekere waarde, zoals bronzen beelden, marmer, zilverwerk, antieke klokken, meubilair en meer. Alle stukken krijgen bij ons een grondige inspectie en worden gewaardeerd volgens de regels van de kunst. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart naar de notaris of een andere derde partij kunt stappen.

Onafhankelijke waardebepaling van antiek, altijd aan een eerlijke prijs!

Laat uw antiek door ons schatten en ontdek de waarde van uw waardevolle stukken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u een afspraak wilt maken. Wij helpen u graag verder.

Uw antiek laten schatten? De waarde van uw antiek bepalen? Contacteer ons!