Dienstverlening voor antiek

Wat krijgt u van ons? Een unieke en complete service met het oog op een inboedelverkoop bestaande uit 3 pijlers:

  1. Bezoek
  2. Rapportage
  3. Verkoopadvies

Bezoek

Sommige schatters geven een waardebepaling aan de hand van een foto, maar die biedt weinig garantie op een nauwkeurig resultaat. Voor kleinere stukken, bijv. bij erfenissen en verdeling onder erfgenamen, kan dat volstaan. Voor grotere stukken waarbij ook de authenticiteit een rol speelt, kiest u beter voor een fysieke evaluatie.

Antiek schatten? Ik kom graag bij u langs op afspraak. Een bezoek duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de hoeveelheid antieke stukken. In die tijd wordt uw volledige inboedel geschat. Nu uw inboedel latten schatten.

Rapportage

De hele inboedel geschat? Fijn, maar u krijgt natuurlijk ook graag een overzicht met alle waarderingen. Het rapport bevat alle details: naam, ouderdom en waarde.

Verkoopadvies

Misschien kent u wel degelijk de waarde van uw inboedel of antieke stukken. Handig, maar hoe pakt u de verkoop aan? Waar vindt u een geschikte koper? Waar krijgt u een goede verkoopprijs?

Vraag naar tips of gericht advies voor uw specifieke situatie. Zo weet u bij welke veiling u best aanklopt en – eventueel – op welke veilingwebsite u het meeste kans maakt om een geschikte koper te vinden. Want u wilt natuurlijk wel de beste prijs voor uw antiek krijgen. Wij kennen de antiekmarkt als geen ander.

Waarom kiezen voor iemand die "gratis" komt schatten? Dat is alsof de koper zelf zijn inkoopprijs bepaalt. Vertrouw daarom op ons voor een eerlijke taxatie.

Val niet voor "gratis schatting", een opkoper is geen waarde-schatter. Doe daarom beroep op onze jarenlange expertise.


Persoonlijke service voor particulieren

Wie onze klanten zijn? Meestal particulieren zoals u die plots een inboedel erven of verkopen. Of liefhebbers van vintage die rommelmarkten of beurzen afschuimen. In dat geval doet u graag een beroep op een onafhankelijk expert. Een beëdigd schatter die u kunt vertrouwen. Ik geef u die persoonlijke service, daarom kom ik ook persoonlijk langs om uw inboedel te schatten.