Over Marc

Veilingadvies & waardering antiek voor particulieren

Wie is Marc?

Bijna 40 jaar geleden begon ik antiek te kopen en verkopen, een succesvolle onderneming die – zoals zo vaak – groeide vanuit een passie. Ik bouwde een breed netwerk uit van potentiële verkopers en geïnteresseerde kopers. Het waren de gouden tijden van de antiekmarkt, de hoogdagen van de brocantewinkels, de jaren waarin je verborgen schatten ontdekte op antiekbeurzen. En natuurlijk ook de periode van de hoogconjunctuur van de veilinghuizen.

Andere tijden, nieuwe focus. Sinds een kleine 10 jaar gebruik ik mijn kennis en ervaring om antieken meubelen, schilderijen en sieraden te schatten. Elk bezoek is weer een nieuwe reis naar het onbekende. Benieuwd welke schatten uw inboedel verbergt? Wat is uw inboedel waard?

Er zijn heel wat redenen om de waarde van een inboedel of verzameling antiek te laten schatten. Een objectieve waardebepaling door een ervaren antiquair geeft u houvast en vormt de basis bij een verdeling over de verschillende erfgenamen. Al een schatting laten doen? Dan geef ik u graag advies met het oog op een succesvolle verkoop.

Waarom u juist mij inhuurt?

Veilingadvies nodig? Of op zoek naar een schatter antiek?

Terugbelverzoek