Werkwijze

Ontek de waarde van uw stukken

Bezoek

Sommige schatters geven een waardebepaling aan de hand van een foto, maar die biedt weinig garantie op een nauwkeurig resultaat. Voor kleinere stukken, bijv. bij erfenissen en verdeling onder erfgenamen, kan dat volstaan. Voor grotere stukken waarbij ook de authenticiteit een rol speelt, kiest u beter voor een fysieke evaluatie.

Antiek schatten? Ik kom graag bij u langs op afspraak voor een bezoek. Tijdens dit bezoek schat ik uw volledige inboedel. 

Pijl Rechts

Rapportering

De hele inboedel geschat? Fijn, maar u krijgt natuurlijk ook graag een overzicht met alle waarderingen. Het rapport bevat alle details: naam, ouderdom en waarde.

Verkoopadvies

Misschien kent u wel degelijk de waarde van uw inboedel of antieke stukken. Handig, maar hoe pakt u de verkoop aan? Waar vindt u een geschikte koper? Waar krijgt u een goede verkoopprijs?

Ontvang tips of gericht advies voor uw specifieke situatie. Zo weet u bij welke veiling u best aanklopt en op welke veilingwebsite u het meeste kans maakt om een geschikte koper te vinden. Want u wilt natuurlijk wel de beste prijs voor uw antiek krijgen. 

Persoonlijke service voor particulieren

Wie onze klanten zijn? Meestal particulieren zoals u die plots een inboedel erven of verkopen. Of liefhebbers van vintage die rommelmarkten of beurzen afschuimen. In dat geval doet u graag een beroep op een onafhankelijk expert. Een beëdigd schatter die u kunt vertrouwen. Ik geef u die persoonlijke service, daarom kom ik ook persoonlijk langs om uw inboedel te schatten.

Waarom zou u iemand kiezen die zonder kosten een schatting maakt? Het lijkt op het laten bepalen van de aankoopprijs door de koper zelf. Kies voor Waardeer Mijn Inboedel voor een betrouwbare en rechtvaardige waardebepaling van uw bezittingen.

Nadeel gratis schatting

Indien u opteert voor een gratis schatting, heeft u geen zekerheid over de werkelijke waarde van uw inboedel, kunstwerken of meubilair. Waarom zou u vertrouwen op de taxatiewaarde van iemand die tevens geïnteresseerd is in de aankoop van hetzelfde object? Kies daarom voor een onpartijdige beoordeling door een onafhankelijke expert zoals wij. Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Terugbelverzoek